Ludi tiket u Despotovcu


Kakav izbor parova za tiket: prijateljski meč norveških niželigaša, zatim utakmice s Jamajke, Argentine i Kolumbije. I umalo da sa 50 dinara na četiri ovaj kladilac iz Despotovca osvoji preko pola miliona dinara!

Opredelio se naš igrač da kombinuje prelaze sa brojem golove, i u tome je bio vrlo uspešan. Kvotu 17 pogodio je u Kolumbiji, na meču Magdalena - Čiko, gde je gađao X-2&2-3, to jest da će na poluvremenu biti nerešeno, da će na kraju pobediti gost, a da će ukupno biti postignuto ne manje od dva, i ne više od tri gola. U Argentini je uhvaćena kvota 6,75 na utakmici Arsenal Sarandi - Atletiko Rafaela, gde je pogođen tip 2-2&3+, odnosno da će gost voditi na poluvremenu, pobediti na kraju, uz ne manje od ukupno tri gola na meču. A na Jamajki je u duelu Tivoli Gardens - Voterhaus pogođena kvota 8,50 na tipu X-1&2-3, tačnije da će na poluvremenu biti nerešeno, na kraju pobediti domaćin, uz ne manje od dva, i ne manje od tri gola.

Nepremostiva prepreka, ispostavilo se, bio je meč, i to prijateljski, norveških ekipa Bjasen i Nardo. Naš kladilac gađao je 2-2&2-3, i tu je bio veoma blizu pogotka pošto je konačan rezultat bio 1:2, ali umesto gostiju, na poluvremenu je vodio domaćin...

Na uloženih 50 dinara s kvotom 11.704 potencijalni dobitak iznosio je 569.929 dinara, uključujući MOZZART BONUS od 11.729 dinara, odnosno 2% na četiri odigrana para bez igre konačan ishod.

Benefit NAPLATI PROMAŠAJ: kako je na tiketu promašen jedan par, a ukupna pogođena kvota iznosila je 975 (više od 499, manje od 999), ovaj igrač podigao je deset puta veću sumu od uplaćene, dakle 500 dinara.

 

 

 

Izvor:mozzartsport