Uhapšen visoki funkcioner SNS zbog mita!


Direktor rudnika Resavica i visoki funkcioner SNS Vladan Milošević uhapšen je zbog primanja mita. Milošević je lišen slobode u Beogradu, a traga se za još jednim njegovim saradnikom i visokim funkcionerom iz jednog ministarstva.

Vlada Srbije na konkursu u novembru postavlila je Miloševića za direktora rudnika Resavica na mandat od četiri godine. Predhodno je obavljao funkciju vd direktora dve godine. On je inače visoki funkcioner SNS i donedavno je obavljao funkciju predsednika SO Despotovac.
- Veliki broj policajaca i inspektora tokom popodneva stigao je u Resavicu i uputili su se u adminisrativnu zgradu gde se nalaze kancelarije svih direktora. Oni verovatno zahtevaju da vide poslovnu dokumentaciju, pričaju zaposleni u Resavici za beogradske medije, koji su još uvek u neverici zbog svega što se događa. Inače Milošević je do 15 sati bio na pregovorima sa rudarskim sindikatima oko predloga novog kolektivnog ugovora, a zatim se zaputio u stan svoje supruge u Beogradu, navodi Infocentrala.rs.